Dyrk kærligheden

Dyrk-kærligheden-900x599Stiller vi for store krav til kærligheden i parforhold?

Er det naivt, at tro at vi kan elske og begære hinanden lidenskabeligt efter 5, 10, 15, 20… år?

Jeg mener ikke, vi kan stille for store krav til kærligheden, for krav er jo dybest set et udtryk for vores ønsker.

Enhver har ret til at sigte mod stjernerne i sit parforhold. Hvorfor skulle vi dog “nøjes”. Jeg vil have festfyrværkeri, romantik, lidenskab, stille stunder, nærhed, frækhed, kuldegys, latter, – kort sagt jeg vil have det hele.

Jeg tror ikke på, at vi kan stille for store krav til kærligheden, men vi bruger ofte alt for lidt tid på at opfylde vores ønsker.

Vil vi forbedre vores kondition, så er der ingen af os der forventer, at det vil ske, imens vi ligger henslængt på sofaen. Vi ved, at skal vi ændre ved vores kondition, så skal vi aktiv gøre noget. Vi ved også, at skal vi bevare den gode kondition, så er vi nødt til at gøre en regelmæssig, og ikke kun en periodevis, indsats.

Alt for ofte oplever jeg, at vi mennesker tror at det forholder sig anderledes med kærligheden. At kærligheden er en tilstand der ikke kræver en daglig indsats. At det er noget vi kan indhente i weekenden eller i ferien.

Folk der dyrker motion, ved hvordan det påvirker dem psykisk og fysisk, når de i en periode ikke dyrker motion regelmæssigt. For slet ikke at tale om, hvad det gør ved vores kondition, når vi gennem længere tid ikke dyrker motion.

Den samme indvirkning har det, når vi ikke plejer og vedligeholder vores kærlighed.

Vi hævder ofte, at vi ikke har tid til at dyrke kærligheden og hinanden i en fortravlet hverdag. Alligevel kan de fleste af os finde tid til at dyrke motion regelmæssigt. Kærligheden vil stortrives, hvis vi afsatte den samme tid, som vi afsætter til at dyrke motion, på at spørge interesseret ind til hinanden, lytte til svarene, dyrke hinanden og kærligheden.

Stille krav til dig selv og kærligheden.

Kommunikere dine ønsker ud og dyrk kærligheden, med samme intensitet, som du dyrker motion.

Udbyttet står mål med indsatsen, i såvel kærlighed som i motion.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*